Algemeen

Antwoordenboek Hoefbevangenheid : meer dan 200 vragen beantwoord

Je paard, pony of ezel is hoefbevangen. Het is de eerste keer dat dit gebeurt en je schrikt je rot. Of het is al de zoveelste keer en je wordt nu wanhopig. Gelukkig zijn er internetsites boordevol informatie over deze rotziekte. Facebook puilt uit van het goede advies. Maar nadat je dagenlang achter het scherm van je computer hebt doorgebracht, duizelt het je voor je ogen. Er zijn zó veel verschillende ideeën, meningen en adviezen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je wilt nu gewoon duidelijke antwoorden hebben op je vragen.

Vragen zoals “Moet ik het hooi weken? Hoe doe ik dat?” en “Kan een vaccinatie of wormenkuur de oorzaak zijn?” Je wilt weten of je nou wel of juist geen wilgentakken aan je paard kunt geven. En hoe zit het nou met therapeutische hoefijzers of hoefschoenen?

Dit boek geeft glasheldere, praktische antwoorden op meer dan 200 vragen over hoefbevangenheid. Vragen die elke keer weer in allerlei facebookgroepen opduiken. Antwoorden waar je wat aan hebt. Dit boek gaat jou en je paard helpen.

136 pagina’s
A5-formaat
Verkoopprijs € 12,50
Bestel hier

Wil je een idee krijgen van de inhoud, lees dan deze artikelen. Ze komen uit het boek:

Wat is het verschil met het boek ‘Hoefbevangenheid : begrijpen, genezen, voorkomen’?

Nu zijn er twee boeken over hoefbevangenheid. Hieronder staan de verschillen tussen beide boeken.

 
   
136 pagina’s 334 pagina’s
Klein formaat (15×22 cm) Groot formaat (20×25 cm)
Softcover Hardcover en softcover
3 illustraties 300 foto’s en illustraties
Zwart-wit Kleur
230 praktische, no-nonsense antwoorden op de meest gestelde vragen over hoefbevangenheid. Zeer gedetailleerde uitleg over alle aspecten van hoefbevangenheid.
Doelgroep: Paardeneigenaren die snel een duidelijk antwoord willen hebben. Doelgroep: Paardeneigenaren, hoefverzorgers en dierenartsen die het naadje van de kous willen weten.
€ 12,50 € 41,99 (hardcover)
€ 37,99 (softcover)
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.